Dear Players

"You must constantly ask yourself these questions: Who am I around? What are they doing to me? What have they got me reading? What have they got me saying? Where do they have me going? What do they have me thinking? And most important, what do they have me becoming? Then ask yourself the big question: Is that okay? Your life does not get better by chance, it gets better by change."

Jim Rohn
1930-2009, Author and Speaker






Now I tell you openly

my life is changing everyday every possible way
And my dreams it's never quite as it seems never quite as it seems
I know I felt like this before but now I'm feeling it even more
because it came from you
Then I open up and see the person falling here is me
a different way to be
I want more, impossible to ignore. they'll come true, impossible not to do
impossible not to do
Now I tell you openly, you have my heart so don't hurt me
You're what I couldn't find
A totally amazing mind, so understanding and so kind
you're everything to me
Oh my life is changing everyday every possible way
though my dreams, it's never quite as it seems

'cause you're a dream to me. dream to me



Galna familjemiddag

Vi hade en jätte mysig familjemiddag igår, Andreas mamma ifrån Öland va här samt min egen familj vi hade jätte mysigt, grillade och åt god mat och mycket vin. Ja kvällen började ganska lugnt men efter att ha haft mitt första deep talk med min bror, kommer på mig själv dricka ur en vinflaska, inser att min blick vill söder ut och klarar inte riktigt av att kolla någon i ögonen, klockan har sprungit iväg. Vi tänker som vuxna människor att vi måste nog gå och lägga oss eftersom nästan alla ska jobba idag, jag och natta intar soffan, ligger med huvudena mot varandra men på nått konstigt sätt så har jag vänt på mig, så jag ligger med fötterna där jag hade huvudet?! fattar ingenting, sitter nu här och lyssnar på världens skönaste musik och försöker äta lite, är så sjukt bakis att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Och pricken över i'et är att jag har typ pratat i telefon med 5 personer och vill inte veta vad vi kom fram till då. Nej nu ska jag försöka röra på mig och möta min saknade vän Milou i stan, så ska vi mysa en massa! tack för igår iallafall, jag hade grymt kul. Precis vad jag behöve ♥

En riktig Gratisbio

Ingen har väl missat hemsidan Gratisbio antar jag? Men ni som ännu inte har blivit medlem och känner att ett presentkort på Nelly.com tex. inte skulle sitta helt fel borde klicka in på sidan. Jag har under en kort tid klickat hem en massa poäng och det är inte svårt alls, genom att logga in vardagligen, skriva gästboks inlägg och svara på några frågor och det bästa är att nästan allt är gratis, så antingen väljer du ett super erbjudande och får lite mer poäng eller så gör du gratis erbjudandena lite fler gånger.
Du kan just nu få ett kanon erbjudande, 50p om du blir medlem genom mig och 25 för att du blir medlem, men bara genom mig. bli medlem genom min länk nu mitt erbjudande.
Jakten kan nu börja!

don't you smile like you smile 'less you mean it

Jag har alltid velat haft en vägg med bara en massa kort, massa platser en massa favoritbilder. Suttit och kollat på lägenheter mest för skoj skull och jag längtar tills jag får min egna lägenhet. Dummaste jag gjort va att inte ta i mot lägenheten min pappa gav mig fast jag ångrar dock inte att jag flyttade in med Hanna.
Fast sitt eget place skulle dock inte sitta helt fel.

DISORDER


törnrosa

mom - you dont need treat her like a princess
Jojo - but she's my girl, Im supposed to treet her like that!
jag har nog inte sovit så bra på länge, dock har jag bara sovit i fem timmar ungefär, men under dom här fem timmarna har jag känt mig som en prinsessa, har drömt om alla världens färger och har verkligen vaknat upp på rätt sida. Sitter just nu och kollar på Momma's boys när en utav dom säger citatet ovanför, världens sötaste kille. alla killar borde säga så och alla tjejer borde höra det dagligen! Jag åt frukost vid tio idag, och nu snart ska jag åka iväg och träna! ska verkligen ge mitt allt idag.

make the girl dance, baby baby baby


You know, there's too many buttons in the world

- "Borderline Personality Disorder. An instability of self-image, relationships and mood, uncertain about goals, impulsive in activities that are self-damaging, such as casual sex."
-I like that.
-"Social contrariness and a generally pessimistic attitude are often observed." 
...Well that's me
- That's everybody.



You can have it - tonights mistery

gårdagen/natten va ganska galen faktiskt, med ett tjatande från Nathalie "Hello little fool" ,konstiga telefonsamtal, men det va rätt mysig ändå. Längesen jag suttit ner vid det gamla köksbordet med en gammal vän och fått råd, Det är lätt att man bara ser rakt fram och ignorerar den andres situation, hur det kanske ligger till, utan från ett annat perspektiv är det lite lättare att se och egentligen förstå vad det är man verkligen vill ge och vill ha. Under dom där fåtal minuterna vi fick tillsammans  har jag nog blivit en mycket klokare människa än jag va innan! thank god! Vaknade upp runt tio idag, det har jag gjort nu nästan varje dag nu den senaste veckan?! ni som känner mig väl vet att jag inte brukar gå upp ur sängen Innan klockan två på dan. Gick och tränade, va galet taggad! åkte hem och gjorde en väldigt god lunch åt mig själv, mina sallader är det bästa som finns! till kvällen ska jag vara hemma och sova tidigt, ska prov jobba på ett café i morgon, sedan ska jag skynda mig till gymmet, jag vill se resultat! ;) ♥


bless my soul, But You’re a lonely soul. Cause you won’t let go Of anything you hold


you and I


you gotta be

Sitter ensam med min dator i knät, pratat med vänner ifrån Thailand och London i över två timmar. Känns så bra att vi fortfarande har en sån bra kontakt. Har varit riktigt trevligt faktiskt! Vart varken något Norrköping eller Dalarna idag, så blir kvar i Stockholm. Köpte ett par nya skor förra veckan, dom var försmå och jag har tappat bort kvittot så Nathalie kom med en smart grej att jag skulle sätta på mig blöta strumpor och sen köra fötterna i skona så dom ska töja sig. märker knappt någon skillnad så antar att det är en sån här grej man måste göra typ tre gånger innan det händer någonting.
vilken tur att jag är ensam hemma ♥

there's always gonna be another mountain, im always gonna wanna make it move, always gonna be an uphill battle and sometimes im gonna have to lose. it aint about how fast i get there aint about whats waitin on the other side, its the climb


You're helpless now and you're about to fall


Are we seeking life from with in

Jag har har letat mig fram och hittat runt fem stycken tjejer som jag fått en fashion kick utav. Nu ska jag börja satsa stenhårt på det jag vill och vet att jag är sjukt bra på. Jag har även fått jobb som stylist, är verkligen min dröm, och om allt här hemma skulle ta och fucka ur så kommer jag sitta på ett plan till Milan(o) och börja skola där. Det är det här jag vill göra, varför inte börja nu direkt?
http://cestvogue.blogspot.com/

Are we seeking life from with in

Jag har har letat mig fram och hittat runt fem stycken tjejer som jag fått en fashion kick utav. Nu ska jag börja satsa stenhårt på det jag vill och vet att jag är sjukt bra på. Jag har även fått jobb som stylist, är verkligen min dröm, och om allt här hemma skulle ta och fucka ur så kommer jag sitta på ett plan till Milan(o) och börja skola där. Det är det här jag vill göra, varför inte börja nu direkt?

Love spots

Nicole Richie

It doesn't mean anything to me

Jessica BielJessica Biel

 


Awake

I see the storm is coming down, It's coming down from the stormy clouds
Wishing all my dreams come true. But wait, what I need Is something else
And I know that it takes some time, Making all my dreams come true

promise kept

Ska skynda på mig lite nu, ska ta mig ut till nacka med Hanna till Jeaaaanniiiiiii. Dom senaste dagarna har varit sjukt jobbiga och nu känner jag bara att jag behöver lite nära vänner och mycket mys! Jag har fått ett dröm jobb så är sjukt glad, Idag har varit en väldigt bra dag. Har insett en hel del både vad jag gjort fel och vad jag känner, allting börjar falla på plats och det bästa av allt att jag träffat en person som gör mig så glad och har en väldigt varm famn som man känner sig hur trygg som helst i, puss på honom! ♥

Vaknat typ var tionde minut hela natten, lyssnat på musik, pratat och kollat på modevisningar. Sjukt bra sätt att bli lugn på! nu ska jag in till stan och unna mig lite shopping, träffa lite söta människor och fika! ♥

Oh simple thing where have you gone?

I came across a fallen tree I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love? Is this the place that I've been dreaming of?
.
Oh simple thing where have you gone? I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in I'm getting tired and I need somewhere to begin
.
This could be the end of everything So why don't we go
Somewhere only we know?

RSS 2.0