ahh fuck it! Get me that damn bucket!, Whe - when i throw this pussy you better not start duckin


calling out

så snyggt hår!

There's no such thing as "out of the blue"


Lovely

Alex var här en stund, vi åt en mysig middag tillsammans och nu har Nathalie kommit hem och köpt med sig lite smoothies och massa annat gott. Skulle egentligen pluggat idag men efter jag satt på filmen Get him to the greek och vart så sådär jobbigt besatt av Russell Brand. Så vart det inte mycket plugg. MEN. Jag kommer att drömma så gott inatt och vakna med ett leende på läpparna. Like last night..

To die for

JAAAAA!!!!!!! vi har skaffat Fashion Tv!! så har legat och kollat på mode visningar heeela dagen (förutom när jag var på Pizza hut och åt Pizza buffe) Och jag tröttnar inte, och nu har det kommit en jätte bra modevisnig så sitter och glor på den nu (och äter choklad samtidigt). What the fuck. Ska träna två gånger imorgon, sola och äta högst 449 kalorier (nudelpaket med broccoli) Undra hur tjock man måste vara för att skickas in på boot camp? psyk psyk psyk.

Jonas Malmsjö

Jag har legat och kollar på Scener ur ett kändisskap och jag visste inte att vi hade en sexig skådespelare i sverige över 40, 41 för att vara exakt. Se den och förstå vad jag menar, jag älskar ju Jhonny depp typen och när man har mycket kroppsspråk och det gör den här mannen. Loove it! Nu ska jag åka iväg eller är iväg tvingad av Nathalie till solariöarna så jag antar att det är bara att vara tyst och följa med, annars kanske hon tvingar i mig chocklad istället.

take the gun and count to three

When we first met I never felt something so strong, you were like my lover and my best friend. All wrapped in one with a ribbon on it, and all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow, It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead, I feel so empty and hollow
And I'll never give myself to another the way I gave it to you
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame And now I feel like....oh!

You're the reason why I'm thinkingI don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what I get for wishful thinking, Should've never let you enter my door

Next time you wanna go on and leave, I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed
Damn, ain't it crazy when you're loveswept You'd do anything for the one you love
'Cause anytime that you needed me I'd be there It's like you were my favorite drug
The only problem is that you was using me In a different way than I was using you
But now that I know it's not meant to be I gotta go, I gotta wean myself off of you


trötttt

är det här ett skämt? jag kunde inte somna, så tänkte köra en typiskt dygnare i mitt fall.. Klockan hinner bli halv 5 tänker att det är ungefär bara tre timmar kvar tills jag ska börja göra mig i ordning.. 19 minuter senare så börjar mina ögon sakta men säkert börja bli lite lite mindre och jag lite lite tröttare.. så typiskt, om jag somnar nu kommer jag sova till klockan 2 idag eftermiddag (som jag gjorde igår) Ge mig ett under för min sömn snälla?

And if somebody's going to make it, then this somebody ought to be you


Just for fun

Efter en halvtimma men enbart 2H en brun krita och två tuschpennor. Absolut inget seriöst, bara kul. Vad tycker ni? annars. Sov gott!

Någonting ni kanske inte visste?

Jag har alltid älskat att rita. Kommer ihåg när jag var väldigt liten och satt och spelade Zelda på Nintendo 64, måste vara runt 7 års åldern eller nått liknande. Då brukade jag låsa in mig på mitt rum när jag antingen var ledsen eller bara ville vara ensam och rita. Massa olika teckningar, fast framför allt på älvor, prinsessor och påhittade figurer. Jag vet inte varför jag får för mig klockan två på natten och börja rita? Men kom in i min svarta bubbla, och tro mig.. Det krävs mycket för att jag ska tänka på någonting i pastell färger.

Better to be hated than love, love, loved for what you're not


Don't be so pathetic, just open up and sing


förlåt är det mest ut tjatade ordet att säga men också det svåraste

vilken mysig kväll. Sitter med Nathalie i köket och pratat i mängder. Har ännu inte slutat röka vilket är inte bra. tror att skolan påverkar ganska mycket där eftersom att alla går verkligen ut på rasterna och tar sin luft och människa som man är följer man såklart med ut. Har fortfarande ångesten kvar i kroppen och snälla varför, berätta för mig någon varför man väljer då att lyssna på depp musik istället för att lyssna på nått skönt, nått bra, nått med energi i sig? nej självklart blir det något i stil med David Gray - sail away . Jag kommer inte åka någonstans? Nog med ångest, ska jag börja drömma mig bort någonstans också?

Kanske?

Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash! Fall in love. Get to know someone random. Be random. Say I love you. Sing out loud. Laugh at a stupid joke. Cry. Get revenge. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell the asshole what you feel. Let someone know what theyre missing. Laugh til your stomach hurts. LIVE LIFE!

Pure igår


I can live without you, but I dont want too

Sitter och försöker komma ihåg gårdagen. Inte för att jag va för onykter snarare tvärt om, men fick någon slags black out och idag har ångesten krupit fram. Det kittlas i fingrarna, orolig i magen, hjärtat dunkar hårt, kan inte sitta still, röker fast jag slutat, ligger i soffan och kollar upp i taket istället för att plugga, vill ta ett bad men kommer inte kunna bada mer än fem minuter, tappat bort min mobil så kan inte ringa någon. Jag hade jätte trevligt igår tills minnena kom ikapp och jag tappade andan och bröt ihop mitt under allt ståhej OCH jag vet inte varför. Jag vet inte vad det var vi pratade om som träffade mig på den svaga punkten för att jag måste springa in gråtandes med världens klump i mitt bröst.

mot stan för shopping


Krääääm

Vilka bra skoldag det varit, riktigt stolt över mig själv! 2 prov och en redovisning. Ikväll ska jag plugga lite matte och skriva klart en uppsats! hoppas jag hinner innan 23.59. Efter skolan mötte jag upp Andreas och Laila med hennes lilla söta son som är nån månad gammal bara. Så söt att jag dör. Vi gick och åt Thai och sushi buffé, jag skojar inte när jag säger att jag åt 4 stora tallrikar och en skål soppa?! vi gick en rejäl promenad efteråt. Länge sen jag var såhär mätt kan jag lova. Nu har jag och Andreas äntligen kommit hem och med oss har vi en dunk vin. Vi är vin älskare, men det kanske ni har förstått? ;) Så nu ska vi faktiskt sätta oss ner vid köks bordet med ett varsitt glas och spela RISK! Var ett år sedan vi spelade det spelet, det kommer bli ett riktigt krig! Föresten, ska duscha idag också! har inte gjort det på ungefär 2-3 dagar. ska bli väldigt skööönt!

You give me now the meaning of life


Oldie but goldie

Jag hade eller rättare sagt har min bilddagbok kvar, har inte tagit bort den än så kikade in där bara för att och hittade så sjukt gamla och nästan pinsamma bilder där men ganska roligt att kolla på nu i efterhand. Speciellt när jag håller för munnen på alla bilder som vilken liten fjortis som helst :) haha. men saknar mitt hår så sjukt mycket måste jag säga. Detta är då min naturliga hårfärg på alla bilder och det är så snyggt!

Va hos min första psykolog idag, big steps!

Om det finns ett större väsen än vad vi skulle kunna förstå, är det då ett samma väsen till alla varelser med samma villkor till alla eller helt enkelt ett tomrum i vårt undermedvetna som av ett behov av oss själva måste fyllas mer eller mindre format av våra upplevelser, uppväxter och tillrättavisanden under formningstiden. Debatteranden mellan två olika kommer alltid att förekomma då ovanstående punkter alltid kommer vara olika för den respektive personen.. Snarlika teorier eller snarare uppfattningar hos oliksinnade är ett faktum inte minst genom formandets karaktär men om man blandar in den mesta oförutsägbara komponenten, hjärnans fria tolkning på ämnet med bara individens eget inre fritänkande ( som i stor streckning är dennes totala egna egoistiska och totaltomoraliska bearbetning ) så kommer slutsatsen inte bli lika enkel. Att tro på nåt väsentligt, inte för andra men för sin egen individ, är något av en nödvändighet för någorlunda och beikande välbefinnande. Ett måste om så, för att inte ett tillstånd av vilsenhet och möjlig tomhet ska ta närvarande. Förklaringar och ständig jakt på förstående av ting har alltid varit en stark drivkraft. Är det för att bli av med tanken av väsendet eller den undermedvetna okunskapen?

the truth

Ph. http://cestvogue.blogspot.com/

My skin is like a map, of where my heart has been


Om: Miami 2010 continuous mix 71:55 minuter

sådär. Har precis badat, skrubbat, lagt antiksmask och tagit min sista cigarett! Ska nu inta sängen så fort som möjligt har en tidig skoldag i morgon sen ska jag iväg och träna med Andreas. Ska testa nått ställe i Hammarbyhöjden 24 seven heter det, och då får man träna dygnet runt för 169 kr i månaden?! Hur bra är det inte? jag gillar inte att träna med någon när jag väl går till gymmet och jag behöver inte lägga 400kr på ett sats kort för att stå i kö till maskinerna. Jag ska gå dit och testa en gång i alla fall! Oj visste inte att klockan reda var kvart över ett. Godnatt :)

Färgat håret!


Smart? nej jag vet..

Är hemma med en stukad fot (skulle leka ängel, trodde jag kunde göra ett svan hopp.. gick inte så bra) kan inte gå så ligger på soffan med foten högt och inväntar min sjuka mamma tänkte jag skriva, men min doktor till mamma så hon får lägga om och fixa med foten. Annars ska jag plugga lite grann nu och sedan kanske gå och handla någonting att äta? eller kanske inte. Idag ska jag och Andreas börja vårat "nya" liv så att säga. Inge fett och inga Cigaretter mycket vatten, jag ska bli snygg och smal nu till vinten och försöka hålla den vikten hela tiden. Gick ju ner nästan 10 kilo i somras och nu har jag gått upp lite igen, så det blir vatten och bröd samt lite frukt. Sen har jag ju skaffat sats kort så det kommer bli en hel del träning med! Och jag kommer börja gå ut högst två dagar i veckan. INTE mer. Ska se hur långt detta kommer att hålla, kommer skriva varje dag hur det gått, så jag ser min förbättring varje dag! :)

Plåtning

Bilder och mer information om plåtningen kommer, men ligger och frossar just nu i Soffan och orkar inte riktigt lägga in bilder eller ens röra på mig för att hämta mobilen. Så ska försöka vara lite aktiv imorn så ni får se! :)

Film mys, Pocahontas!

Hur snygg är inte John Smith? Han ser ut som en riktig man, muskulös och sexig. Mummma! Och jag älskar Pocahontas, hur vacker är hon inte?
Natta är mer för den här typen.. Hon tycker Thomas är super söt! och har småförälskat sig lite.

Anton sov hos mig igår!

Vi bestämde att gå tillsammans till plåtningen idag. Så vi mös, drack vin, rökte och pratade i mängder. Jätte trevligt, Längtar till nästa helg ;)♥

Sexual healing for sure

Pratat i telefon hela kvällen med en kär vän, varit super mysigt. Han nappade faktiskt på min annons. men fick bara ett samtal av honom(eller jag ringde honom). Mysigt va det iaf. Nu ska jag försöka somna till about a boy och drömma våta drömmar... ska upp om tre timmar?! och druckit några glas vin under kvällen så känner mig mysig och sömnig, så att vara vaken hela natten är ju inget alternativ känner jag. Inte okej. allting är så mysigt och mjukt när man druckit några glas, myyys. Godnatt på er ♥

Baby I'm hot just like an oven, I need some lovin'. and baby, I can't hold it much longer, It's getting stronger and stronger

Vem vill inte bara slita av sig kläderna till den här låten? ha hett passionerat sex eller "älska" framför en öppen spis och gå nuuuuts. NUUUUUUUTS, Vem ska jag ringa ikväll? nån villig? jag är öppen för nya saker? jag är fri mellan klockan 20.00-05.00 varje kväll.
Heta kyssar från eran Madeleine


Workout

Efter skolan idag gick jag till gymmet för min dead line. Första gången på några månader tror jag, Va ganska jobbigt så tränade i 40 minuter sen va jag slutkörd och tomat i ansiktet. Imorgon blir det samma procedur, hel dag i skolan från 8-5 sen gymmet och sen hem igen och förmodligen plugga. Nu ligger jag, Andreas och Kristoffer i soffan och ska ha filmkväll.. Jag sitter här helt förtvivlad och vill äta, men får inte göra det förens på fredag och då ska jag fira med en riktig middag Haha.

AUTUMN

Är det bara jag som inte kommer att följa fårpäls trenden i höst? Jag tycker den är grym och hur läcker som helst, men jag tror nog jag kommer gå lite mer i riktningen nedanför Tycker det är mycket gulligare med en fin mössa och tar du bort pälskragen så kan du ändå få den lite mer trash look som jag tycker skinnjackan har!

Knight cat


Dead line

efter en ganska hektisk natt så var jag inte förvånad över att jag försov mig i morse. Men gick till skolan snabbt i några timmar och åkte lika snabbt hem till Andreas. Vi slocknade i soffan direkt till en ganska tråkig animerad film och vaknade utav att min kära vän Anton ringde som en galning. Har ett ganska stort projekt på gång med honom som jag är jätte ivrig att skriva om, men inga detaljer kan avslöjas.. ännu!

buonanotte


He's a stranger to some And a vision to none. I can never get enough, Get enough of the one

Ph. September 2008, påväg för att se Coldplay ♥

tankeställare

"Jag tänker ofta på lycka. Vad det egentligen är, och vad som gör att man hamnar i det där euforiska stadiet. Ni vet, vissa människor verkar bara alltid vara sådär effortless happy hela tiden, och det gör mig förbannad ibland. Jag får kämpa som in i helvete för att smaka sötman. Det har jag gjort i hela mitt liv. Mina svarta maskhål dyker upp titt som tätt, och för att kräla mig ur måste jag tvinga mig själv att orka. Och för någon med kass självdisciplin är det inte det enklaste. Men som min kära vän Anders sa... Man kanske är lyckligare dom gånger man faktiskt är lycklig just för att man uppskattar det otroligt mycket. Alla dom där "vadå, jag är alltid lycklig"-människorna vet inte egentligen vad det är att vara tacksam. Och lycklig. Som vi, när vi är.

Eller så är det bara avundsjukan som talar. Men jag tänker ändå mycket på det här med lycka just nu. Jag tänker på de som får kämpa ännu mer än jag. De som söker lyckan i droger eller saker som tiden förtär. Saker som inte är äkta. De som aldrig riktigt blir lyckliga. Och de som är lyckliga trots att de har så lite."


Denna text är ifrån Anna Hibbs blogg, Och känns lite som deja vu när jag läste det, för jag hade det här samtalet med en nära vän igår och kom in på just det här med Lycka, vad det är och vad som gör oss lyckliga, Och han sa att han älskar när han träffar på mig eller ringer mig, för jag är alltid är så glad, ser så lycklig ut. Vilket jag hör väldigt ofta. Han ringer mig mycket för han har haft en ganska jobbig uppväxt och det är nästan ännu jobbigare nu för honom. Men jag kan inte säga att jag är lycklig att jag inte har nån ångest på morgonen, för jag har det mer än någon annan tror jag. Jag har mycket lycka runt om mig som en bra familj, otroligt fina vänner och det går jätte bra i skolan, men det finns mycket jag saknar och jag om någon vet hur bergochdalbanan smakar i munnen. Min lycka och mina behov är inte stora, dom är ganska få och kanske obetydliga för dig. Men jag längtar tills dagen kommer då jag får känna med vinden istället för emot, att somna varmt och vara tillfredsställd och att vakna utan en klump i magen. Jag väntar på bättre dagar och alla som alltid kommer fram till mig och säger att jag ser så glad ut, tack, ni anar inte hur mycket jag behöver det ibland! ♥

Ph. By Me


hey girl, we look good together


Always like this!

Helgen har varit helt okej, åkte ut till fjäderholmarna i fredags till min bror för att festa och spela poker! Poker rundan gick inte som väntat, när man har fått i sig några glas blir man väldigt impulsiv och jag förlorade 200 kr den kvällen. Igår Skulle jag egentligen ha mys kväll med Natta men drog ut en sväng till Lobby för att hälsa på lite sköna människor. men var väldigt ovärt och jag åkte hem runt halv 4 och Natta guida mig hem och la mig och kolla på svanprinsessan. Mysig film

Onsdags

I onsdags skulle det bli en utgång som skulle vara oerhört lugn för min del. Det va Nathalies första utgång på väldigt länge och hon ville ut och klubba. Varför inte! Jag bestämde mig för att dricka ungefär två drinkar och sen bara ha kul, fast som ni kanske läst så utgångar med Natta är varken lugna eller ansvarsfulla. Jag sammanfattar kvällen för att den här kvällen ska finnas skriftligt och inte bara i mitt minne. Eller jag och Natta satt och pusslade ihop våra minnen tillsammans för att försöka komma ihåg vad som egentligen hände.
,Vi åkte hemifrån runt halv tolv efter att ha väntat på den dumma taxin i 25 minuter. Vi är påväg till Rose, Jag glömmer min mobil i Taxin, och Nathalie glömde sitt ID hemma. Vi får tag på taxin med mobilen samtidigt som vi sätter oss i en ny och återvänder hem för att hämta legget. Mina tankar i bilen är, vi åker bara hem och lägger oss, detta kan inte sluta bra. Men Natta skulle döda mig rent ut sagt om jag ens hade tankar på att banga. Vi åker in igen till Rose och hälsade på Mikail,  va jätte kul att träffa honom! När vi ska stiga ur taxin så tappar Natta sin telefon på marken och det blir världens spricka i den. Vi stannade där ett tag och festade, träffade på roliga människor som söp ner oss från höger och vänster. Efter Rose drog vi till Whiteroom! vilket ingen av oss har så stort minne av, Men jag träffar mitt livs kärlek, världens. Jag menar. VÄRLDENS sexigaste kille, oouuuf. jag dör. Men när vi står och pratar och skrattar och ler och jag ser hans sexiga brandmans kropp (jag dör) så ser jag en två meter lång kille bakom mig med lilla Natta bredvid. "Är du den här tjejens kompis" Jag blir as förvånad och ser Natta stå och flina som ett litet barn. " Hon är väldigt berusad och tycker att du ska ta hem henne så hon får sova lite " Mina tankar är; #"@"%&¤#"(/&/&%¤! WTF. WTF.WTF! Han försöker även förklara att jag också är lite för berusad för att vistas ute, tycker det är nonsens men går ut snällt. Där ute blir det drama. Nathalie skriker fula ord till en annan kille som följ med oss runt under kvällen. Inte okej, jag håller i hennes telefon och hon hoppar in i en Taxi. Jag försöker dra ut henne men hon börjar åka. Jag träffar på två andra vänner som instämmer på att jag ska följa med till Max för att äta, efter 15 minuter när dom går och förklarar för mig att jag är en jätte fin tjej och gjort allt jag kunde för Natta så hör man 100 meter bakom oss "Maaaaaddddeeee, Madddddeeeeee vääääntaaaaa" Jag väntar in henne och Ringer efterfesten som väntar på oss. Vi Åker dit och festar till klockan 7 på morgonen, och har jag sagt att jag börjar skolan 8? Så full som en kastrull tar jag mig till skolan i 1½ timma. Tro mig det räckte. Tar mig hem sover till 8, kommer inte ens ihåg att jag varit i skolan. Haha. Fan har jätte bråttom nu.  shit.

my soul is crying after you


RSS 2.0