Tisdag är dessa mina!!


Kos bara med mig själv!


!!!!!!!!

Jag har värlens bästa chef samt vän, Ulrika! Köpt en present till mig när hon varit på semester. Hur gulligt är inte detta? Bara mina paket till släkten kommer snart!!

SILVER!

Jag är så glad att jag funnit Aaron, Vi är hur lika som helst med tänk och vilja. Båda är lite ivriga och vill ha allt på en gång men vi inser ganska på en gång, It's not gonna work out this way! hehe. Men eftersom vi jobbar innom choice och har denna fantastiska rabatten på hotell så ska vi försöka besöka de finare hotellen i världen. Varit på Post, Göteborg. Farris Bad, Larvik. Kristiania, Oslo. Vestlia, Geilo. Och han är precis som mig, när man bor på hotell vill man ha det finaste! :) kostar lite mer, lite bättre helt enkelt! hehe. MEN att komma fram till vad jag ville säga att pågrund av detta så har jag gått från blå medlem till silver medlem på mitt choice kort! :) Vilket jag är hur glad som helst för!! Gratis uppgradering och senare utcheck. BEST! så om det inte blir dom planer vi har för midsommar så kommer vi förmodligen att ta en weekend till Køpenhamn. Midsommar detta år kommer nog inte bli en typisk svensk midsommar, utan det blir party svenskar, inte i sitt eget land!

Gå på tur, aldrig sur(!?)

Hur har det funkat med dieten? - BRA
Frukost med Fil och bär,
Middag, fisk rätter och kyckling sallad från jobbet. Mycket grillat!
Snacks, Nötter och frukt sallad!
Dock inte motionerat så mycket än från sängen och toaletten (pågrund av 90210), men Nu ska jag och Aaron ta hand om min brors hund! så de blir långa promenader och fjällturer! :) AWESOME!!

08.06.12

Ledsen för mass inlägg och sedan ingenting. Håller på att byta blogg portal och ska skaffa en egen hemsida! Därför har jag inte kunnat gå in på denna. Men Well, Veckan har inte sett ut på något konstigare vis än att jag jobbat och sovit samt nördat 90210!
1 liter glass och datorn i knät, where is my man??

RSS 2.0