Andreas dag

Har precis dammsuga och städat upp i vardagsrummet, ska diska upp disken som inte används av mig, gör det lite mysigt, tända ljus och sedan ska jag ställa mig och baka någon slags kaka/efterrätt eller tårta. Eftersom det är Andreas namnsdag idag så tänkte jag vara lite extra gullig! Och jag vet att han kommer att uppskatta det :) Och jag kan ju bara säga att jag tyvärr inte hoppat ur min pyjamas än! ;)
vi älskar den här bilden!

Vimmel bild

från Lobby i Lördags med Johanna

sjuk

haft världens roligaste och mysigaste helg på länge. Allt ifrån utgång till hemma mys! Men. Det har satt sina spår, ligger just nu med världens feber, hosta och magont.. Så hela dan har jag gått på honung med varmt vatten, hals tabletter och några tabletter för halsen. För att förhoppningsvis bli frisk tills på torsdag då jag ska jobba i 8 timmar.. Nu önskade jag bara att jag hade ett mysigt sällskap!

Jag och sebbe i Måndags



Vilken sjuk kväll alltså, finner knappt ord! Hade så grymt kul ändå, första och absolut inte sista utgången med Sebbe. Vi kom hem runt 7 på morgonen och jag sov till halv 3 onsdags natt. Sitter just nu i skolan och känner mig fortfarande sjukt sliten. Det är sånna här utgångar som man inser att man måste börja ta det mycket lugnare. Dessutom har jag spräckt min skärm på Iphonen. Inte bra, inte okej någonstans.


Can you see My eyes are shining bright, 'Cause I'm out here On the other side Of a jet black hotel mirror. And I'm so weak Is it hard understanding, I'm incomplete, A love that's so demanding I get weak

så bra, så högt. LETS SCREAM

Utväxten är borta!


I skolan

Sitter i skolan och verkligen pluggar för en gångs skull (skämt åsido). Efter skolan ska jag hem och göra mig i ordning snabbt, ska träffa en kompis så det blir en riktig myskväll ikväll! Den här veckan har jag triljoner saker att göra, hoppas jag hinner med allt! Har bestämt vad jag ska ha för hårfärg nu, kommer bli vädligt spännande att se resultatet sedan!


"I hate it when Nate calls me when I`m in bed with Chuck"


Do you believe in magic?

Even though that I just meet you, And we've only said hello. 
I can tell that you are special,Don't ask me how I know. 
It may sounds strange but,
To me it seems You where always here
Living in my dreams

rödbrunett, hett?


the only exception


nobody litsen

PH. By me

today is this kind of day



RSS 2.0