Början på någonting nytt! (igen)

Jag har verkligen bestämt mig nu. Från och med i morgon 1 Juni ska jag bli en bättre människa och börja hård träna. Inga OM och inga MEN. När man inte är nöjd riktigt med sig själv så finns det inte mycket som kan få en på bättre tankar, så det kommer inte bli någonting mer "bara idag" eller "jag har varit duktig". Nu gäller det! Och jag vet att jag inte kommer att misslyckas det här gången, Så himla inspirerad och det känns kul. Googlat runt på mat dieter, men kom igen. Jag bor i Norge på ett berg och har 1 mil till affären och inget körkort. Så kommer att göra det bästa utav det men kommer att försöka med dieten RAWFOOD, organic! Kom ihåg att för 2-3 år sen gick jag på Skinny bitch, bara organisk mat och Inte bara att man gick ner, fick en helt annan hy och energi! Ni vet att 60-70% av vad vi stoppar i oss går direkt ut i vårat blod system och levern. Det vill säga att du kan använda din hy som en slags spegel för att se hur vi egentligen mår i kroppen! SÅ;


* Äppelcider vinäger - för att krympa magsäcken
* Någon sorts träning i minst 1 timma 5 dagar i veckan
* Dricka mycket vatten - INGEN LÄSK, what so ever!
* Mellan mål (dvs. mellan Frukost, Lunch, Middag så får jag bara äta frukt och grönt)
* Börja äta frukost! (Helst yougurt med bär och frukt samt ska jag köpa en smoothie maskin)
* Istället för kaffe (ska försöka) Så Te istället.
* Inge rött kött!! Fisk, Kalkon, sallad och frukt. Lätt mat! I början, sedan kommer jag gå på 100% RAW FOOD. Men man ska inte bara sluta äta helt utan steg för steg! mat som inte har varit i mer än 42°
* Vitaminer, Aloevera för hyn.
* FIXA MER INSPIRATION BILDER! :)

-Detta är en liten summering av vad jag kommer syssla med i sommar och ska även få min pojkvän att göra detta med mig, Han är inspirerande för mig! Detta är vad som står om Raw food:

Raw food är kost som behandlats på ett särskilt sätt för att maten ska bevara så många av sina naturliga näringsämnen som möjligt. I Sverige går oftast Raw food under benämningen levande föda och det som kännetecknar Raw food är att denna mat inte tillagats i över 42,5 grader.

Det finns idag en mängd olika grenar inom den levande födan där vissa innehåller mjölkprodukter och kött medan andra följer de strikta vegandisciplinerna med grönsaker, frukt, nötter och frön.

Effekter och resultat
För att kroppen ska bli och även förbli frisk behöver den bli försedd med olika näringsämnen. Mängden näringsämnen i maten vi äter beror mycket på temperaturen då den tillagats. Ju högre temperatur maten tillagats i, desto mer av näringsämnena försvinner och vid upphettningen frigörs dessutom gifter som enkelt tas upp av kroppen.

Raw food är ren, okomplicerad mat. Den är ekologisk och varken processad eller genmodifierad, vilket gör att kroppen i hög grad kan tillgodoses med vitaminer, mineraler, enzymer och vatten. I och med att Raw food inte tillagas i över 42,5 grader behåller maten alla de näringsämnen som kroppen är i behov av. Detta bidrar till att enzymerna som hjälper till att smälta och förbränna maten kan fungera fullt ut. Raw food ser med andra ord till att matsmältningen och förbränningen arbetar på ett så bra sätt som möjligt.
Levande föda innehåller mer av den lättsmälta näringen av högre kvalitet och mindre av den svårsmälta, döda massan. De levande enzymerna i den lättsmälta näringen stimulerar kroppens egna enzymer och stärker kroppen inifrån. Kroppen får då själv möjligheten att läka det som är skadat och sjukdomar och andra besvär tillåts försvinna den naturliga vägen.

Användning
En Rawfood-diet innebär inte att man är tvungen att avstå från saker i livet utan snarare att man byter ut råvaror mot ett mer hälsosamt alternativ. Det kan handla om att byta ut det traditionella, vita sockret mot råsocker, vete mot bovete och den vanliga mjölken mot havremjölk.

Att äta enligt Raw food-principen är smidigt och enkelt samtidigt som kosten både blir god och näringsrik. Avnjut exempelvis en vitkålssallad med gojibär och hampafrön eller en smoothie gjord på torkade, ekologiska blåbär.


Därför spiller du ut kaffe så lätt

Godmorgon! Kom till jobbet för en stund sedan och fick syn på detta;



Men rubriken, Därför spiller du ut kaffe så lätt!

Var och varannan spiller ut kaffe och sölar ner antingen sig själv, andra eller golvet.
Forskarna vet nu varför;
Du är inte klumpig. Kaffespillet är ett samband mellan människans gångart och vågrörelsen i kroppen
Idén dök upp på en vetenskaplig konferens. Likt på de allra flesta arbetsplatser gick de flesta deltagarna hela tiden runt och spillde kaffe. De sölade ner både sin egna och andra kläder – inte att förglömma de otaliga pappersservetterna.

Uppmuntrar spill

Forskaren Rouslan Krechetnikov vid University of California i Santa Barbara såg sambandet. Fysiken ligger bakom spillet,
Allt beror på hur vi går, vilket hänger ihop med ålder, kön och hälsostatus. Sen ska även vetenskapen kring vågskvalp räknas in som styrs av kärleks storlek, ytspänning och acceleration.

Han kom fram till att vår gång skapar vågrörelser och uppmuntrar spillet.

Måste gå sakta

Tester visade att om du går med en kopp som är 10 centimeter hög och 7 centimeter bred så bildas vågor i kaffet. Till slut spiller du.
Finns det någon lösning? Jo, enligt forskaren ska du gå långsamt, titta på koppen inte på golvet och inte fylla kaffet hela vägen upp till kanten.

Forskarna hoppas nu kunna utforma den ultimata spillfria muggen.

- Eh, ja tack! Skämtar inte när jag säger att ca 10-20 sekunder efter denna artikel är läst spillde jag ut min nya super heta kaffe mugg i min frukost, på bordet och i knät! Fixa den där muggen nu tack!


Jeffrey Campbell

Jag dör lite innombords varje gång dessa skor kommer på tal. Ägde dom gröna i en vecka när jag var i Thailand men var inte 100% säker att det var rätt storlek när man kommer tillbaka hit (pågrund av svullnad). Men vill ha dessa skor i alla färger. speciellt de pastell färgade! Kärlek ♥


Säger hej ifrån jobbet! ♥


KOM IGEN. gjorde som jag sa, børjat kolla på 90210 och nu kan jag verkligen inte somna. Lyssnat på musik nu en stund så att jag inte fastnar framfør serien. Nær du børjat sova med någon.. Varfør är det så svårt att somna ensam? Så långt till hønefoss med så finns ingen chans att jag kan fixa sömntabletter heller.. Irriterande!

!

Vi hade grill mys igår och såklart vart maten en stor succe!! sedan kom det lite folk och vi hade en jætte mysig kvæll ♥

The new hit: Metronomy!!


xoxo

Ahhhhh. Såg precis sista avsnittet av GG, GOD!!! Hur spännande som helst, men tydligen kommer det bli en kort nästa säsong 10-11 episod! Nu måste jag hitta en ny serie som jag ska följa flitigt i sommar, funderar på 90210?

Farris bad och Sandefjord

Kom hem för ett tag sedan nu men tänkte lägga upp de mysiga bilderna iallafall och med det säga att jag har träffat min soulmate. Det är anourlunda den här gången, det var inte kärlek vid första ögonkastet (inte för mig iallafall, babe♥) Men tror att det ligger någonting i det att mina känslor jag har för honom är på en helt annan nivå och det kommer inte att bli någon galen, utom-kontroll-kärleks-historia. Jag tror det är någonting större än det! ily ♥


Lyx för bara oss två



Har överaskat min man med en vistelse hos Farris Bad idag (Vilket är Nordens största och coolaste spa, jag älskar att jobba inom choice med denna ansatt rabatten!!) , Vi ska lyxa till det ordentligt med Duo Spa-behandling och massa champagne! Precis som vi alltid har det, hehe. Ska nämnligen åka till honom i Sandefjord tills på Fredag och mysa. Kommer bli en helt ny människa när jag kommer tillbaka, Ska bland annat fixa mitt hår där.. LUGG! Vi får se om jag vågar, ska köpa en laddare till min Kamera också, så ska försöka ta massor med bilder, Underbart! :) ♥






.

Packar och fixar inför min lilla tripp imorn, måste vara fräch och fin!! ;)

Quality Spa & Resort Norefjell

Vet att jag har varit dålig att visa vart jag egentligen håller hus någonstans. Jag jobbar som receptionist på Nordens största Spa och Resort hotell i Norge, på norefjell 800 meter över havet! Ett 5 stjärnigt lyx hotell med 405 rum och Massor med Aktiviteter! Ett otroligt stort hotell högt upp i bergen. Vi har vunnit många priser för vårat hotell som World Travel awards, Norway's Leading Spa Resort! , Earth Hours två år i rad. Jag har jobbar här i snart 1 år (Juli) Och trivs som fisken i Vattnet! Har världens bästa jobb och har ingen plan ännu att lämna detta berg på ett långt tag. :) Tog bilder ifrån hemsidan,
Så alla mina kära vänner, ta en weekend eller nått liknade hos mig på Norefjell till ett mycket bra pris ♥

Krung Thep 2012! 8 - 24 april

Tack min älskade Cindy för världens finaste Julklapp, Har haft en fantastisk resa och kan knappt vänta på våran nästa! ♥





My eyes will bring you to your knees

! Jag har gjort ögonfrans förlängning och är HUR nörjd som helst. Otroligt skönt att vakna upp och du ser hur fräsch ut som helst. Men såklart tär det på mina vanliga fransar, så ska göra det nu en gång till och sedan ska jag faktiskt testa X-lash! Man har ju aldrig hört någon som är missnöjd! :)

Its hard to no not fall so hard!! ♥


Good morning

Precis vaknat lite i panik, försovit mig en aning. Börjar jobbet om 45 minuter men såklart hinner jag med en liten lyx frukost; yougurth men mango, jordgubbar, hallon och blåbär :)

Inspiration for a healthy life

God kväll, sitter och surfar runt på internet inom träning, nyttig och bra kost för mig. Denna gång vill jag inte rasa i vikt, jag vet att jag kan det. Utan jag vill tänka ett eller flera steg längre. Jag vill bli nyttig, må bra och inte ha ångest för att unna mig utav det onyttiga. Så, vart ska jag börja.. Raw food, LCHF eller ska man kanske bli Vegetarian?

Say hello to mr right ♥



RSS 2.0